Kristoffer Ejebro

Jag är född och uppvuxen i Västerbottens inland – närmare bestämt Lycksele. Efter ett antal turer runt om i Sverige och världen är jag nu tillbaka i Norrland där jag driver mitt företag Livsstilsbalansering.

Jag har en bakgrund som civilingenjör/företagsekonom och har arbetat inom dessa områden under en stor del av mitt yrkesverksamma liv.

Men för tio år sedan började jag intressera mig för hälsa, kost och livsstil – och mitt liv ändrade riktning. Av olika anledningar påbörjade jag då min egen hälsoresa. Jag bytte också yrkesbana och är sedan 2019 diplomerad/licensierad kostrådgivare och livsstilsrådgivare.

 

  • 2021 Utbildning Hårmineralanalys Steg 2 – Nutritech
  • 2020 Utbildning Hårmineralanalys Steg 1 – Forum Academica
  • 2019 Livsstilstilsrådgivare/Livsstilscoach – Bergklint Education
  • 2019 Kostrådgivare – Bergklint Education
  • 2007 Civilingenjör Medieteknik – Luleå Tekniska Universitet
  • 2006 Kandidatexamen Företagsekonomi – Luleå Tekniska Universitet
Kristoffer Ejebro - hälsocoach
Kristoffer Ejebro - hälsocoach
Kristoffer Ejebro - hälsocoach

Min hälsoresa

I många år levde jag ett otroligt stressigt liv där jag inte prioriterade min livsstil, kost, levnadsmiljö, sömn och övergripande välbefinnande – jag värdesatte inte min hälsa helt enkelt.  Efter att själv ha nått botten insåg jag tillslut hur otroligt viktiga dessa faktorer är och vilken stor inverkan de har på hälsa och välmående – och inte minst uppkomsten av ohälsa.

Utöver relevanta utbildningar och gedigen kunskap om hur livsstil, kost, levnadsmiljöer och stress i alla dess former påverkar hälsan, har jag även egen erfarenhet av en mängd olika hälsoproblem och symtom. Det inkluderar utbrändhet, ångest och depression, allergier och överkänsligheter (kemikalie-, mögel- och elöverkänslighet), sömnstörningar, mag- och tarmproblem med mera.

Jag har provat otaliga alternativa behandlingsmetoder utöver den vanliga sjukvården och kommit fram till att en hälsosam livsstil, kost och levnadsmiljö är de absolut kraftfullaste verktygen för att främja hälsa och motverka ohälsa – och dessa kan vi själva påverka.

Denna livserfarenhet från min egen hälsoresa har gett mig kunskap och kompetens som inte går att studera sig till, vilket gör det enklare för mig att sätta mig in i andra människors livssituationer. Efter att ha hjälpt mig själv till en bättre hälsa så hoppas jag nu få dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter och hjälpa andra genom personlig coaching och rådgivning.

Jag vill inspirera, motivera och vägleda människor till hälsofrämjande livsstilsförändringar – som leder till ett liv i balans och en ökad levnadsglädje.

Välkommen att förändra ditt liv genom Livsstilsbalansering!

Kristoffer Ejebro - hälsocoach

Några av mina nöjda kunder

Peter, 59 år

Jag är verkligen glad över att jag tog steget att genomföra en förändring tillsammans med Kristoffer och kunna utnyttja hans erfarenheter och kunskap inom området. Detta har gett mig en fantastisk resa och livet ser mycket ljust ut och mitt motto har blivit:
"Njut av livet, morgondagen vet jag inget om"

Kicks, 53 år

Fyll inte livet med dagar.
Fyll Dina dagar med liv.

Investera i Dig själv, inte för att det förväntas att Du ska göra det, utan för att Du är värd det.

Inte för för att någon säger att Du ska göra det, utan för att Du själv vill förändra något.
Kristoffer ger Dig de verktyg Du behöver för att Du ska inse att Du är värd det.

Robert, 42 år

Efter flera år med dålig kost och träning så fick man riktigt goda råd av Kristoffer. Tänkte att ändra kost skulle vara svårt men med Kristoffers hjälp gick det hur lätt som helst. Efter 8 veckor med kostråd som absolut inte har följts till punkt å pricka så har ändå kroppen gjort sig av med 8kg. Har blivit mycket piggare och orkar träna regelbundet för första gången på 15år.

Sara, 46 år

Jag kan varmt rekommendera Kristoffer som Livsstilscoach. Han är väldigt duktig på att förklara och motivera en till att komma igång med att förbättra både hälsa, träning och livsmål. Han går noggrant igenom ditt nuläge och hjälper dig förstå och uppnå dina hälsomål på ett enkelt och roligt sätt. Väldigt lyhörd och professionell. Helt klart värt det!

Kennet, 37 år

Han öppnade mina ögon för annan kost och produkter som gjorde det lättare att utvecklas i den riktning jag ville och få nya resultat i träningen. Kristoffer hjälpte mig att förstå mer om hur det är man stoppar i sig påverkar ens träningsmål. Den kunskap man får från böcker är inte allt. Här bemöts man av en människa man direkt förstår har egen livserfarenhet och förstår ens unika mål.