Livsstilsbalansering

Att leva ett liv i balans – med hög energinivå och låg stress – är något alla borde få uppleva. Tyvärr är verkligheten ofta den motsatta – många lever istället med höga nivåer av stress och en brist på energi. Detta leder till en stressobalans som leder till många olika symtom och hälsoutmaningar som påverkar våra liv negativt.

Om du känner igen dig i detta och kan svara JA på följande 3 frågor, så är Livsstilsbalansering lösningen du letat efter:

 

  • Tycker du att din hälsa är det mest värdefulla du har?
  • Vill du minska din stress, öka din energi och hitta en bättre balans i livet?
  • Är du motiverad att göra långsiktiga förändringar i ditt liv och investera i dig själv?
livsstilsbalansering - hitta din balans

FRÅN STRESSOBALANS TILL LIVSSTILSBALANS

Livsstilsbalansering är en unik process som anpassas efter dig och det liv du lever – då vi alla är olika. Vi fokuserar på att förändra din kost, livsstil och levnadsmiljöer genom att identifiera hälsofrämjande livsstilsförändringar som du kan leva med långsiktigt, och där vi tillsammans genomför dessa steg-för-steg. Då skapar vi rätt förutsättningar så att du kan bryta den negativa utvecklingen, korrigera stressobalansen och starta din resa mot en bättre hälsa och ökad levnadsglädje. Livsstilsbalansering kommer ge dig:

 

  • En individuellt utformad läkande process som är anpassad för just dig och det liv du lever – då vi alla är olika med olika behov, utmaningar och livssituationer
  • Tillgång till en unikt arbetssätt där vi tillsammans stegvis identifierar och gör hälsofrämjande livsstilsförändringar som du kan leva med långsiktigt
  • Kunskap om hur viktiga kost, livsstil och levnadsmiljöer är för en god hälsa tillsammans med stöd och vägledning för att förändra dessa
  • Kontinuerligt och personligt samarbete under en längre tid som leder till ömsesidigt förtroende och långsiktiga resultat
  • En ökad motståndskraft mot stress som ger dig lägre stressnivåer och minskade stresssymtom
  • En högre energinivå som gör att du kan leva det liv du vill
  • En bättre balans i livet vilket ger dig en ökad levnadsglädje

 

Några av mina nöjda kunder

Peter, 59 år

Jag är verkligen glad över att jag tog steget att genomföra en förändring tillsammans med Kristoffer och kunna utnyttja hans erfarenheter och kunskap inom området. Detta har gett mig en fantastisk resa och livet ser mycket ljust ut och mitt motto har blivit:
"Njut av livet, morgondagen vet jag inget om"

Kicks, 53 år

Fyll inte livet med dagar.
Fyll Dina dagar med liv.

Investera i Dig själv, inte för att det förväntas att Du ska göra det, utan för att Du är värd det.

Inte för för att någon säger att Du ska göra det, utan för att Du själv vill förändra något.
Kristoffer ger Dig de verktyg Du behöver för att Du ska inse att Du är värd det.

Robert, 42 år

Efter flera år med dålig kost och träning så fick man riktigt goda råd av Kristoffer. Tänkte att ändra kost skulle vara svårt men med Kristoffers hjälp gick det hur lätt som helst. Efter 8 veckor med kostråd som absolut inte har följts till punkt å pricka så har ändå kroppen gjort sig av med 8kg. Har blivit mycket piggare och orkar träna regelbundet för första gången på 15år.

Sara, 46 år

Jag kan varmt rekommendera Kristoffer som Livsstilscoach. Han är väldigt duktig på att förklara och motivera en till att komma igång med att förbättra både hälsa, träning och livsmål. Han går noggrant igenom ditt nuläge och hjälper dig förstå och uppnå dina hälsomål på ett enkelt och roligt sätt. Väldigt lyhörd och professionell. Helt klart värt det!

Kennet, 37 år

Han öppnade mina ögon för annan kost och produkter som gjorde det lättare att utvecklas i den riktning jag ville och få nya resultat i träningen. Kristoffer hjälpte mig att förstå mer om hur det är man stoppar i sig påverkar ens träningsmål. Den kunskap man får från böcker är inte allt. Här bemöts man av en människa man direkt förstår har egen livserfarenhet och förstår ens unika mål.