Coachsamtal

Ett av de första stegen mot förändring – att gå från tanke till handling – är för många också det största steget. Även om du vet vilka livsstilsförändringar du borde göra för att hitta en bättre balans i livet kan det vara svårt att veta var och hur du ska börja.

Jag erbjuder därför ett 60 minuters kostnadsfritt coachsamtal där vi diskuterar hur ditt liv ser ut just nu och hur du skulle vilja att ditt liv såg ut – dvs din nuvarande livssituation, din bakgrund samt din vision om framtiden. Under samtalet ger jag dig coaching, råd och rekommendationer kring hur vi tillsammans skulle kunna nå önskat resultat med bättre balans i livet och ökad levnadsglädje.

FRÅN TANKE TILL HANDLING

Boka ditt kostnadsfria coachsamtal nedan och ta det första steget mot det liv du vill leva. Efter bokningen kommer du att vidarebefodras till ett frågeformulär som kommer att ge mig bättre bild av dig, ditt liv och dina utmaningar. Samtalet sker över Zoom.

Några av mina nöjda kunder

Peter, 59 år

Jag är verkligen glad över att jag tog steget att genomföra en förändring tillsammans med Kristoffer och kunna utnyttja hans erfarenheter och kunskap inom området. Detta har gett mig en fantastisk resa och livet ser mycket ljust ut och mitt motto har blivit:
"Njut av livet, morgondagen vet jag inget om"

Kicks, 53 år

Fyll inte livet med dagar.
Fyll Dina dagar med liv.

Investera i Dig själv, inte för att det förväntas att Du ska göra det, utan för att Du är värd det.

Inte för för att någon säger att Du ska göra det, utan för att Du själv vill förändra något.
Kristoffer ger Dig de verktyg Du behöver för att Du ska inse att Du är värd det.

Robert, 42 år

Efter flera år med dålig kost och träning så fick man riktigt goda råd av Kristoffer. Tänkte att ändra kost skulle vara svårt men med Kristoffers hjälp gick det hur lätt som helst. Efter 8 veckor med kostråd som absolut inte har följts till punkt å pricka så har ändå kroppen gjort sig av med 8kg. Har blivit mycket piggare och orkar träna regelbundet för första gången på 15år.

Sara, 46 år

Jag kan varmt rekommendera Kristoffer som Livsstilscoach. Han är väldigt duktig på att förklara och motivera en till att komma igång med att förbättra både hälsa, träning och livsmål. Han går noggrant igenom ditt nuläge och hjälper dig förstå och uppnå dina hälsomål på ett enkelt och roligt sätt. Väldigt lyhörd och professionell. Helt klart värt det!

Kennet, 37 år

Han öppnade mina ögon för annan kost och produkter som gjorde det lättare att utvecklas i den riktning jag ville och få nya resultat i träningen. Kristoffer hjälpte mig att förstå mer om hur det är man stoppar i sig påverkar ens träningsmål. Den kunskap man får från böcker är inte allt. Här bemöts man av en människa man direkt förstår har egen livserfarenhet och förstår ens unika mål.